Odvoz zemřelých nonstop

Volejte : 602410250

Pohřební služba Harmonie - Ústí nad Labem

Solidní, uctivě a korektní jednání. Vstřícný přístup v nelehké životní situaci při odchodu našich nejbližších.

Zásady ochrany osobních údajů

Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

 

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Harmonie Ústí n.L. s.r.o.

IČ: 25026828 DIČ: CZ25026828

se sídlem Bělehradská 1184/11, Ústí nad Labem, 400 00.

Kontaktní e-mail: info@harmonie.cz

 

Jaké údaje sbíráme a proč

Kontaktování a poptávka služeb

V rámci budoucího plnění smlouvy sbíráme vaše jméno a příjmení, e-mail, telefon, abychom mohli zodpovědět vaše dotazy a odeslat vám odpověď na poptávku.

Objednávka služeb

Z důvodu plnění smlouvy a zákonné povinnosti (účetnictví) od vás sbíráme následující údaje: jméno a příjmení, e-mail, telefon, fakturační adresu.

Údaje sbíráme, abychom mohli řádně vyřídit vaši objednávku a kvůli vystavení a archivaci daňových dokladů.

Filtrování SPAMU

Bohužel nám do kontaktního formuláře přijde kromě vaší poptávky i spam, tak sbíráme IP adresu odkud email přišel. V případě, že jde z formuláře vaše poptávka, tak IP adresu neřešíme a neuchováváme. V případě, že z formuláře přijde SPAM, tak danou IP adresu použijeme pro zablokování aby nám SPAM příště nepřišel.

 

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Kontakt, poptávka: po dobu 3 let.
  • Vyřízení objednávky: po dobu 5 let.
  • Filtrování SPAMu: po dobu 5 let.
  • Fakturace objednávky: po dobu stanovenou zákonem.

 

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů jsou:

  • Harmonie Ústí n.L. s.r.o. (IČ: 25026828 DIČ: CZ25026828, se sídlem Bělehradská 1184/11, Ústí nad Labem, 400 00), která provozuje web.
  • Společnost Google (se sídlem Gordon House, Barrow Street, Dublin, D04 E5W5, Ireland) jako poskytovatel služeb Adwords, Analytics, Tag Manager, Search Console. www.adwords.google.com, www.analytics.google.com, www.tagmanager.google.com, www.google.com/webmasters/tools
  • Společnost Seznam (IČ 26168685, se sídlem Praha 5 - Smíchov, Radlická 3294/10, PSČ 150 00) jako poskytovatel služby Sklik. www.sklik.cz
  • Společnost Facebook (IČ 28466977, se sídlem Facebook HQ, Menlo Park, CA, USA) jako poskytovatel reklamy Facebook. Viz. www.facebook.com

 

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte, ze které stránky přicházíte, jakou mají stránky návštěvnost, jestli jste na náš web přišli z mobilu nebo počítače. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek považujeme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

 

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání e-mailových zpráv.

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás na email info@harmonie.cz

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 3.2.2019.

 

www.harmonie.cz © 2019

Stránky vytvořil Pavel Bílek

Pohřební služba Harmonie

  • Pohotovostní telefonní číslo: +420 602 410 250
  • Email: info@harmonie.cz
  • Sjednávací kancelář: Bělehradská 1184/11, 400 01 Ústí nad Labem
  • IČ: 25026828 DIČ: CZ25026828

Firma je registrovaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 12977

pohřební služba Harmonie, Ústí nad Labem
pohřební služba Harmonie, Ústí nad Labem
pohřební služba Harmonie, Ústí nad Labem
pohřební služba Harmonie, Ústí nad Labem
pohřební služba Harmonie, Ústí nad Labem
pohřební služba Harmonie, Ústí nad Labem